2020-12-11 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
45 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio


0:00:00
1.
Rána z čistého nebe: Premiér Andrej Babiš se v tichosti stal členem Bakalova havlistického Aspen Institutu, už má na webu Aspenu vlastní profil a v listopadu vystoupil na konferenci Aspenu spolu s rakouským premiérem Sebastianem Kurzem. Ten už má u Bakaly na webu Aspenu také svůj profil. A nechybí ani profil ministra průmyslu a obchodu, který nedávno v televizi propagoval knihu šéfa Světového ekonomického fóra Klause Schwaba o Velkém resetu v důsledku Covid-19 světové pandemie. Všichni pospolu v jednom globalizačním klubu, a proto PES v Česku, a proto covidová hysterie v Česku.

Navíc česká vláda jako první na světě zvažuje zavést 100% náhrady mzdy pro lidi, kteří se přijdou dobrovolně testovat a skončí s pozitivním testem v karanténě. Lidé nechtějí chodit na testy dobrovolně, tak jim zaplatíme plnou mzdu, když budou marodit s Covidem. Kdo bude marodit s chřipkou, dostane jenom obyčejnou nemocenskou a na 100% náhrad za ušlou mzdu nedosáhne. Vláda v podstatě vzkazuje, že prostě ty nemocné lidi s koronou vyrobí, ať to stojí, co to stojí. PES je znovu na čtyřce a hospody v ČR opět po pár dnech zavřely. Na Slovensku se schyluje těsně před Vánoci k lockdownu, lidé na sociálních sítích začínají panikařit, že ani nestihnou nakoupit dárky.


0:36:29
2.
Daniel Landa a Janek Ledecký z Blanického manifestu se odkopali a natočili propagandistické video na PCR testování lidí, kteří chtějí chodit na koncerty. Lidé budou dostávat náramky jako dobytek, před koncertem podstoupí výtěry, výsledek jim přijde do 2 hodin, a když bude pozitivní, agentura zatepla nabonzuje fanouška na hygienickou stanici. To nechceš. Člověk tím přivolá problémy i na svého zaměstnavatele a ostatní zaměstnance, kteří s fanouškem pracují na stejném pracovišti. Jiří Kobza z SPD znovu perlí a vyzývá k disciplíně a k dodržování protiepidemických opatření PES, jinak se prý nepodaří infekci potlačit.


1:00:21
3.
Vakcína společnosti Pfizer způsobila již u dvou lidí ve Velké Británii ihned po vpíchnutí prudký anafylaktický šok a americká FDA odhalila, že během zkoušek vakcíny Pfizer došlo u 4 dobrovolníků k ochrnutí obličeje, jaké se projevuje při mozkové mrtvici. Už je jasné, proč se Andrej Babiš, ani Igor Matovič sami do očkování nehrnou, český ministr zdravotnictví dokonce už dostal od Hamáčka pro jistotu ozbrojenou ochranku. Proč? Protože vědí, co se chystá na lidi, a že se to lidem líbit nebude. Slovenský premiér dostal pancéřové auto, politici mají strach!


1:22:30
4.
George Soros jmenoval prezidentem Open Society Foundations lorda Marka Mallocha Browna, dosavadního šéfa SGO Corporation Limited, která vlastní firmu Smartmatic a její software na falšování voleb. Podle pozorovatelů se jedná o odměnu a povýšení britského lorda za úspěšné zmanipulování amerických prezidentských voleb ve prospěch Joea Bidena. Lord Brown bude mít za úkol lobovat v EU za elektronizaci voleb. V Česku nastal výpadek systému PES a po jeho opětovném nahození najednou vyskočila reprodukční situace opět na stupeň 4 a vláda už zase omezuje občany!


1:31:59
Telefonické dotazy posluchačů
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!