2020-02-14 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
10 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Stanislav Křeček byl zvolený ombudsmanem a Bakalova média už mají hřeby a přibíjejí nového ochránce práv na liberálně-nenávistný kříž předsudečné a v podstatě i post-sudečné nenávisti! Ani nitka nezůstane na vítězném kandidátovi suchá, vadí jeho výroky o cikánech, že není diskriminace je nechtít za sousedy v jednom domě, protože nájemníci se musí k sobě chovat ohleduplně! Liberálům a havlistům vadí i Křečkův výrok o tom, že muslimští migranti v rolích uprchlíků nás nepřichází obohatit, ale doslova nahradit! Jen pár minut po jeho zvolení se otevřely brány liberálního pekla a taková smršť předsudečné nenávisti proti novému ombudsmanovi, který ještě ani oficiálně neusedl do funkce, doslova bere dech!

2.
Novel Coronavirus 2019-nCov čelí podezření, že může jít o prototyp biotechnologické zbraně zaměřené prioritně na čínské muže, rozuměj čínské vojáky! Potvrzuje to studie 6 výzkumníků publikovaný na serveru americké biotechnologické laboratoře Cold Spring Harbor Laboratory z New Yorku! Podle slovenského lékaře mechanika viru vyvolává v plicích nemoc ARDS, která vede k ukončování procesu okysličování krve a ke smrti! Britský ministr obrany již v roce 1997 předpověděl, že některé patogeny a viry by šly použít pro vyhlazení celých specifických ras a etnik!

3.
Pentagon neochotně přiznává, že už 100 amerických vojáků bylo diagnostikováno s TBI, traumatickým poškozením mozku po raketovém úderu íránské armády na americkou základnu v Iráku počátkem ledna! Proč Američané tají tak vysoký počet zraněných vojáků? A co se jim vlastně stalo? Popis diagnózy odpovídá zraněním z tlakové vlny po explozi hlavice rakety, ale to by potom zranilo vojáky na celém těle a nikoli jen na hlavě! Pentagon zjevně zakrývá průběh celého útoku, mluví pouze o silném otřesu mozku amerických vojáků!

4.
Skandál operace Rubikon pod vedením americké CIA a německé BND zasáhne i české ozbrojené síly! Pronajaté stíhačky Gripen C/D jsou prý totiž vybavené kryptovacími integrovanými obvody švýcarské firmy Crypto AG, která desítky let dodávala NATO a více jak 130 vládám a spojencům šifrovací zařízení se zadními vrátky na odposlech komunikace! Americká CIA z utajeného vlastnictví švýcarské Crypto AG odešla až v roce 2018 a švédská firma podobného jména odkoupila značku, ale i další assety! Američané řvali na Huawei, ale teď se ukazuje že sami odposlouchávali desítky let své spojence!
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!