2020-08-28 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
10 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.




1.
Česká válka v Mali bude pokračovat, zatímco Řecko zoufale volá o pomoc, aby členské státy NATO poslaly vojáky na řecké hranice k ochraně před tureckou agresí. Proč namísto pomoci Řecku chce česká vláda mermomocí udržet 120 českých expedičních vojáků v africké zemi po boku francouzské armády a její Cizinecké legie? V pozadí operace stojí francouzská jaderná společnost AREVA, která chce získat přístup k obrovským ložiskům uranu a možná i ČEZu by z toho něco mohlo kápnout, uvedl zdroj naší redakci. Skandál za bílého dne a kecy o ochraně lidských práv v Mali.

2.
Česká vláda na popud ministra zahraničí Tomáše Petříčka schválila intervenční fond na podporu propagandy v Bělorusku ve výši 10 milionů korun, většina peněz půjde do rukou opozičních médií a serverů v Bělorusku, které přebírají západní zpravodajství a píší proti Lukašenkově vládě a proti Rusku. Tomáš Petříček si přitom stěžuje v rozhovoru pro Babišův server, že Rusko se prý snaží ovlivňovat veřejné mínění, a to nejen v ČR. Peníze z fondu prý bude rozdělovat česká ambasáda v Minsku, jenže to může ohrozit české diplomaty, české občany a jejich rodiny v Bělorusku.

Mezi tím minulou neděli v Minsku demonstrovalo 100 000 lidí a západní média křičí, že desetimilionové Bělorusko chce změnu režimu. V Praze v červnu 2019 demonstrovalo na Letné 300 000 chvilkařů a západní média křičela, že Česko chce změnu režimu. A jaký je jediný rozdíl? No přece v tom, že v roce 2019 Lukašenkova vláda neschválila intervenční fond na podporu české opozice a práce českých opozičních médií a novinářů v ČR proti demokraticky zvolenému premiérovi. Jaroslav Foldyna to řekl českým poslancům na plnou hubu a nikdo ve sněmovně ani nepípl. Pravdu znají všichni, ale proti instrukcím z Washingtonu je zákaz protestovat.


3.
Alexej Navalný se prý stal obětí útoku nervově paralytickou látkou, nejpravděpodobněji bojovou sloučeninou VX v kapalné nebo práškové substanci. Berlínská nemocnice nic nechce upřesnit, ale svědci z letadla tvrdí, že Ruský opozičník si chtěl v kabince na toaletě něco šňupnout. Okamžitě začal řvát bolestí kvůli křečím a vypotácel se z kabinky se zkřiveným obličejem, zkřiveným nosem a ohnutými ústy. Typický projev obličejových křečí po zásahu látkou VX. Už je jasné, proč mu doktoři dali při převozu na obličej roušku až přes oči.

Jenže záhada okolo kómatu Alexeje Navalného se prohlubuje, ruský opozičník řval bolestí z kabinky toalety a nikoliv ze sedadla, do Berlína byl transportován letadlem objednaným neziskovkou, která odmítá zveřejňovat výroční zprávy. Navalný byl umístěn v biohazard boxu, jako by měl prudce nakažlivou nemoc a z letiště v Berlíně do nemocnice ho odvážela sanitka s registrační značkou Bundeswehru, ale proč v koloně byly i tři dodávky hasičů? Ve vízových papírech Navalného není uveden léčebný pobyt v Německu, ale státní pozvání německé kancléřky Angely Merkelové. Proč mu dali roušku, když je v kómatu?
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!