2020-01-17 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
11 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Vývoj kolem zákona o nakládání se zbraněmi.

2.
Padlo trestní oznámení na Pavla Novotného a dalších 10 zastupitelů Řeporyjí a bude mazec! Advokát Jiří Vyvadil žaluje starostu Řeporyjí z výtržnictví, nebezpečného vyhrožování, schvalování trestného činu, z podpory a propagace hnutí a dalších činů! V trestním oznámení je i popis Zákřovské tragédie, při které v dubnu roku 1945 Vlasovci společně s Gestapem ještě zaživa upálili domlácené místní obyvatele v dřevěné boudě kvůli podezření, že jsou partyzáni!

3.
Šéf evropského parlamentu zakázal vystavovat na lavicích europoslanců státní vlajky jednotlivých zemí, prý to jsou reklamní bannery, které zakazuje jednací řád Europarlamentu! Na jeho příkaz večer naběhly uklízečky, vlaječky strhaly ze stojánků na stolcích a všechny vlajky vyházely do smetí! Do komunálního sběru letěla i česká vlajka, generál Hynek Blaško je v šoku, co se to proboha v EU parlamentu děje! A proč anglickému fotbalistovi hrozí disciplinárka za výrok o světové kontrole Domu Rothschild nad centrálními bankami všech zemí světa? Konec národních států v EU začíná prvním krokem, zákazem státních symbolů a jejich vyhozením do koše!

4.
Zemětřesení v Kremlu a pád ruské vlády je počátkem mohutných reforem s cílem diverzifikace moci anebo důsledkem hrozivého zjištění Vladimira Putina, že nejsou kádry a on nemůže najít svého nástupce do role silného gosudára? Brutální reforma omezí prezidentskou roli jen na dvě funkční období za život, parlament bude moci navrhovat a schvalovat členy vlády, vysoké funkce budou moci zastávat jen ruští občané, bez trvalého pobytu v cizině a s pobytem na území Ruska po dobu minimálně 25 let! Překvapivý konec Medveděvovy vlády je počátkem přípravy na to, co přijde za 4 roky po odchodu Vladimira Putina?
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!