2020-01-24 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
13 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.



1.
Výbušné dokumenty z přísně tajných svazků StB odhalují bizarní příběh Jaroslava Hutky, který dosud nikdo neznal! Komunisté mu prý znemožňovali zpívat, ale záznamy StB odhalují, že sám požádal soudruhy o odklad, protože ještě není dostatečně připravený na rekvalifikační přehrávku před komisí! ÚV SSM dokonce nabízel, že jim bude vydávat mládežnický časopis a pohrozil, že když mu to nedovolí, půjde si stěžovat na komunistické vydavatelství Orbis! Jaká byla role 13. Správy FMV a proč materiály StB nevykreslují Jaroslava Hutku jako trýzněného disidenta, ale jako někoho s úplně jiným úkolem?

2.
Václav Klaus ml. na tiskovce Trikolory odpálil bombu! Výzva na bojkot a odpor proti “zbytečnému” Hamáčkovu zákonu proti domobranám a na omezení zbraní leží na stole, a teď se ukáže, kdo z poslanců to podepíše! Právní analýza odhaluje, že ČR žádný zákon o zbraních na pokyn Bruselu přijímat nemusí, protože Smlouva o Evropské unii ponechává národní obranu a bezpečnost výhradně na jednotlivých státech! Totéž uvádí Smlouva o fungování Evropské unie! Co se to tady hraje za špinavou hru na voliče?

3.
Alexandr Vondra v nominačním projevu na sjezdu ODS vyzval k vybudování americké letecké základny Trump Air Force Base v Mošnově na Ostravsku, pomůže to prý místní zaměstnanosti kvůli programu dekarbonizace průmyslového regionu! Naprosto patetický a provokační výkřik na volebním sjezdu, nebo naopak pokusný balónek nálad ve společnosti? V celé oblasti Mošnova se v poslední době renovují mosty a mostky i na zapadlých silnicích, a to za účelem zvýšení jejich nosnosti, i když nejde o vytěžované silniční tahy! Na letišti byl v posledních letech utlumovaný civilní letecký provoz, rušené letecké civilní spoje, jako kdyby už je tam nikdo nechtěl a měly uvolnit prostor jinému využití letiště!

4.
Proběhlo setkání členů vrcholových Velkých lóží, kteří vypustili na internet přednáškové video útočící na Sovětský svaz, Josifa Stalina a NDR! Do Jeruzaléma přiletěl Vladimir Putin, Emmanuel Macron, Mike Pence, Andrej Babiš, ale ukrajinský prezident se vkročení do chrámu Jad Vašem vyhnul! Okultní slet zednářů 31. a 33. stupňů zasvěcení a členů B’nai B’rith, který se jen tak nevidí!
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!