2020-07-03 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
52 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.




1.
Mezi světovými elitami propukla panika, FBI dopadla Ghislaine Maxwellovou, pravou ruku Jeffreyho Epsteina, a to pouhé 4 měsíce před prezidentskými volbami v USA. Bývalá Epsteinova sekretářka a pravá ruka zajišťovala klienty z řad elit amerického Deep State a z okruhu britské královské rodiny. Volební kampaň Joea Bidena je na nohou, protože zatčení Maxwellové může FBI dovést k lidem z okruhu Demokratické strany a Bidenovy volební kampaně.

2.
Děsivá scéna z Kalifornie zachycuje, jak bílý liberál zaútočil na černocha, který začal strhávat plakáty Black Lives Matter, protože se na ně už nechtěl dívat ze svého domu od naproti. Bílý liberální degenerát z místní střední školy černocha napadl, začal na něho řvát a dokonce zazněly i výhrůžky jeho dětem, které na černošského tátu čekaly v autě. Šílenství v Kalifornii dosahuje absurdních rozměrů a dokonce už i černoši mají strach před bílými liberály z Antify, jejich fašizace dosahuje obludných rozměrů. White Trash bojůvky postupně přebírají kontrolu nad americkými městy pod kontrolou Demokratické strany.


3.
SPD založila neziskovku v podobě nadačního fondu pro pomoc Afgháncům, ve správní radě sedí muslimský obchodník s diamanty Fawad Nadri a poradce Tomia Okamury Jaroslav Novák zvaný Večerníček, který poskytuje neziskovce sídlo společnosti v malebné vesničce na Svitavsku a webové stránky psané otřesnou arabizovanou češtinou bez funkčních odkazů. Tomio Okamura předsedou česko-afghánské skupině v parlamentu, Tomiův poradce jako místopředseda v nadační neziskovce pomáhající Afgháncům a za tím vším obchodník s diamanty, který se kamarádí s Dagmar Havlovou a Karlem Janečkem? A na straně druhé instrukce, aby poslanci SPD nesdíleli na Facebooku statusy pana generála Blaška.


4.
Jakub Železný začal na ČT vyhrožovat, že vyhodí ze studia kohokoliv, kdo se dotkne Milady Horákové. Česká televize už je zprivatizované médium, něco nám uniklo? A kdo doopravdy byla Horáková? Socialistka, poslankyně za ČSNS, hlasovala v jedné linii s komunisty Klementa Gottwalda, založila Svaz přátel SSSR, stala se místopředsedkyní svazu, v roce 1946 v Moskvě v hotelu National utajeně jednala s členy Nejvyššího politbyra ÚV KSSS a chtěla být ministryní zahraničí místo Jana Masaryka. Proč je Pražská havlérka tak fascinovaná ženou, která obdivovala národní socialismus a měla úzké vazby se Stalinovým politbyrem?
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio
Štítky
Svobodný vysílač, studio Tapin rádio, Aeronet.cz, AENews, Pan V.K.

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!