2020-09-18 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
17 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.




1.
Hamáčkovo vnitro připravuje v novelizaci Ústavy de facto český Patriot Act v podobě Stavu nebezpečí, který umožní vládě omezit lidská práva, svobodu pohybu, nedotknutelnost majetků, právo na shromažďování a vlastnické právo. Vláda nebude potřebovat souhlas poslanecké sněmovny a bude moci omezit občanské i podnikatelské svobody kdykoliv, kdekoliv, lokálně i celorepublikově. Sněmovna bude mít pouze možnost Stav nebezpečí zrušit ex-post po jeho vyhlášení vládou. Pokud vláda ale vyhlásí zákaz vycházení jako v Izraeli, sněmovna se nebude moci sejít a Stav nebezpečí zrušit. Přesně takto funguje Patriot Act.

2.
Raušky ve schránce: Šokovaní senioři nevěří vlastním očím, Česká pošta začala do schránek doručovat “volně sypané” roušky v natržených papírových obálkách, na respirátoru je dokonce navíc uvedeno v angličtině, že není sterilní. Kdo to balil? Co je to za klauni? Tohle si na hubu nedám, napsal jeden čtenář, roušky okamžitě vyhodil do koše a 3x si umyl ruce dezinfekcí. Respirátor je v igelitovém nesterilním obalu, pět roušek je v obálce úplně bez jakéhokoliv obalu, nikde nejsou žádné přiložené instrukce, že roušky je potřeba před prvním použitím vyvařit. Ministr zdravotnictví odpovědnost za zpackanou distribuci roušek odmítá a vyzývá policii k zákrokům proti odpíračům roušek. Česko přežije fšecko.

A s těmito tzv. odpírači dusítek se pojí další příhoda. Strážníci v pražském metru klečeli na krku cestujícího, který si odmítal nasadit roušku. Fašizace v české společnosti je tady. Covidové Gestapo srazilo muže k zemi, klečeli mu na krku, nemohl dýchat a naříkal. Nemáš roušku, dobytku, pořvávali na muže ostatní cestující. Další žena křičela, aby muže zavřeli na hodně dlouho, že je terorista a chce je všechny nakazit smrtelným virem. A co je nejhorší, nikdo se muže nezastal a všichni jen čuměli, jak mu Covidové Gestapo klečí na krku a dusí ho.

3.
Vedení SPD provedlo před volbami další čistku proti vlastencům, tentokrát to odskákalo vedení jihočeské organizace SPD, které nechtělo do čela své podzimní kandidátky dosadit cizí lidi doporučené centrálním vedením SPD v Praze. V jihomoravské organizaci SPD odsunula pražská centrála místního lídra kandidátky až na 23. místo a do čela byl dosazen poslanec SPD Jan Hrnčíř. Tohle nemá s demokratickou stranou nic společného, to je Okamurovo Palermo. Lidé v regionech pro SPD makají a dřou jako koně, ale když přijdou volby, pražské vedení je odkopne na kandidátce dozadu, anebo vykopne ze strany.

4.
Dark Sky: Vakcíny na COVID-19 se prý nestihnou včas klinicky otestovat, než zase znovu virus zmutuje do jiné podoby, a proto EU v tichosti zvažuje uplatnit výjimku na očkování 300 milionů Evropanů neotestovanými vakcínami. Zastavení letecké dopravy přineslo do Evropy déšť, snížení letních teplot, čistou oblohu bez chemtrails, ale i podivné a neustálé kobercování. Brusel zvažuje, že pokud nebude zbytí, nechá Evropany naočkovat vším, co bude zrovna k dispozici. Ve stavu nouze prý lze obejít bezpečnostní standardy a píchat do lidí cokoliv.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!