2020-09-25 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
15 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio




Omlouváme se za dnešní totální technické výpadky s konektivitou komunikačních programů. Docházelo k četným pokusům o terminace spojení v trojúhelníku připojených účastníků hovoru. Rovněž prosím příjměte omluvu za Skype příchozí chaty ve 2. tématu. Nevím, kde a jak tyto zvuky deaktivovat. Uvítám v této souvislosti jakékoli rady.


1.
Nový český ministr zdravotnictví Roman Prymula má obrovský střet zájmů. Provozuje živnost na výrobu zdravotnických prostředků. Provoz živnosti ke dni jmenování ministrem zdravotnictví nepřerušil, podle Lex Babiš je tak podle pravidel Evropské unie ve vztahu neslučitelném s výkonem funkce. Roman Prymula si založil v polovině června podnikání na výrobu roušek a respirátorů, teď je bude jako ministr zdravotnictví nařizovat občanům k permanentnímu nošení uvnitř i venku?


Aktualizace. Roman Prymula podle serveru Seznam živnost ke 22.9. ukončil.


A proč proboha Radek Koten z SPD doporučuje přesouvat peníze od neziskovek na testování českých občanů na Covid-19 zdarma? To je doslova vlhký sen distributorů testů, pokud by úhrady za pochybné a mnohdy cinknuté PCR testy platil stát namísto občana. Výrobci a distributoři testů by tím získali pohádkové stabilní příjmy přímo od státního peněžního pramene.

Ovšem situace má vývoj z nečekané strany. Jiří Kobza z SPD se nepřímo zastal ministra zdravotnictví ve střetu zájmů. Na Facebooku se řečnicky zeptal kritiků Romana Prymuly, jestli prý za něho mají lepší náhradu? To vytváří jednoznačný dojem, jakoby sám Kobza o nikom lepší nevěděl. A ministr zdravotnictví nařídil uzavíraní hospod již po 22. hodině, protože COVID-19 v pozdní hodinu vyráží do hospod a napadá spoluobčany. Před 22. hodinou je COVID-19 kdesi zalezlý a lidé v hospodách mohou zůstat. Třeskutá logika epidemiologa? Zavřete druhé stupně základních škol a střední školy, doporučuje ředitelům a ministr vnitra chce žalovat Státní ústav pro kontrolu léčiv za kontrolu v České poště kvůli nesterilnímu rozesílání čínského zdravotnického materiálu českým seniorům. Když to nejde silou, půjde to ještě větší silou?

2.
Šokující video pro rodiče odhaluje, že děti nosící roušky jsou plánovaně trávené obrovskými objemy CO2, což vede u menších dětí k poruchám vývoje mozku a k neurální hypoxii. Výbušné video z USA je mazáno na všech sociálních sítích, YouTube i Facebook video mažou jako vzteklí psi, tisková agentura AFP se snaží test s měřícím přístrojem na CO2 zdiskreditovat nepřesností přístroje, taiwanský výrobce přitom vysoce přesný přístroj dodává pro potřeby nemocnic na Taiwanu pro kontrolu před rizikem úniku CO2 z plynových lahví. Po zhlédnutí videa pošlete Prymulu i s rouškami do háje a už nikdy je dětem nenasadíte.

3.
Děsivé fotografie dokazují, že nad Evropou mělo znovu začít masivní práškování chemtrails v rámci atmosférického geoinženýringu Dark Sky s cílem globálního zatmívání planety. Geostacionární družice odhaluje, že letadla znovu práškují pravidelné šachovnicové vzorce nad Polskem, nad Jadranem a celým Balkánem. To nejsou žádné letecké spoje nebo charterové lety, to je cílené a úmyslné zatemňování oblohy s cílem snížit intenzitu slunečního záření dopadajícího na povrch planety. Dopravní letadla pod záminkou Covidu-19 musela přestat vozit lidi, aby bylo dost strojů na nebi na zrychlené zatemňování planety, protože někomu dochází čas?

4.
Pokud si členské země EU nezačnou přerozdělovat podstatnou část ze 4 milionů uprchlíků dosud zadržovaných v Turecku, reálně hrozí rozpad Severoatlantické aliance. Šokující zpravodajská svodka varuje Evropskou komisi, že Řecko může aktivovat článek 5 Washingtonské smlouvy do 6 měsíců, pokud EU tvrdě nezakročí proti Turecku. Jenže, v takovém případě Turecko hrozí vypuštěním několika milionů uprchlíků do Evropy. Jedinou záchranou celistvosti NATO je tak rozpuštění uprchlíků z Turecka v EU, aby Erdogan ztratil svůj hlavní nástroj na vydírání EU. Ursula von der Leyenová proto zatroubila k uprchlické reformě.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!