2020-05-08 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
6 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
V roce 2012 Česká televize psala o masakru v Zákřově jako o zločinu spáchaném Vlasovci a Gestapem, ale o pouhých 7 let později vloni o téže události už ČT psala jako o masakru, který způsobili ruští Kozáci! Naprostý skandál, který nemá obdoby. Dočká se ČT zákazu činnosti a zpravodajství v Rusku? Budou v Rusku vydány zatykače i na členy vedení České televize? Budou se skrývat stejně jako Ondřej Kolář? Česká republika upadá do absolutní kontroly a vlivu americké státní moci a historické učebnice se budou masivně přepisovat a měnit! Jak skončí český národ, který v Praze staví pomníky vrahům z Vlasovovy armády?

2.
Afghánský migrant z Německa uprchl v autě i s malým dítětem do České republiky poté, co 20 ranami pobodal svoji německou partnerku! Bez problému projel stráženým přechodem Breitenau – Krásný les a policie ho zadržela až na dálnici D1 o několik hodin později! Afghánec v Česku nepracuje, není pendler, nemá v ČR trvalý pobyt, a přesto byl pohraniční kontrolou do země vpuštěný? Po zatčení na D1 byl převezený na neznámé místo a policie vyhlásila na případ informační embargo! Je to už druhý případ po necelém roce, vloni nedaleko Terezína znásilňoval migrant propuštěný z výkonu trestu v Drážďanech! Jenže i po něm se v ČR slehla zem! Češi, děkujeme, že zůstáváte doma, vzkazují migranti z hranic?

3.
Tisková agentura AFP začala ve spolupráci s Facebookem cenzurovat názory českých uživatelů sociálních sítí a mazat jejich nepohodlné informace, názory a sdílené články! AFP najala Ladislavu Mortkowitz Bauerovou a ta smazala Aeronetu z Facebooku nejprve upoutávku na článek, který citoval informace z největšího dánského deníku a 17 minut poté Facebook smazal celý účet Aeronetu!
Cenzorka AFP maže informace převzaté z největšího dánského mainstreamového serveru Jyllands Posten a překrucuje výroky a věty z článku. Po dezinformaci ČT a Respektu o provozovateli Aeronetu je tu další chucpe, cenzura už i mainstreamových informací, pokud je převezme Aeronet!

4.
Operace Gideon: Venezuela dopadla 2 americké žoldáky CIA a dalších 6 pučistů s cílem provedení atentátu na prezidenta Nicolase Madura na základě kontraktu v ceně 213 milionů dolarů, který s americkou bezpečnostní firmou podepsal samozvaný prezident Venezuely Juan Guaidó! Za operací stála soukromá bezpečnostní firma z Floridy s napojením na lidi z okolí ochranky Donalda Trumpa a žoldáky s krytím CIA! Z moře se mělo vylodit až 300 žoldáků a provést zatčení nebo zastřelení Nicolase Madura, a to podle situace v prezidentském paláci! Peníze na operaci vyjednala Juanu Guaidóvi CIA v podobě půjčky od Goldman Sachs ručené barely venezuelské ropy, jak je uvedeno v uniklé smlouvě!

5.
Číslo 25 000 zemřelých na Covid-19 v Itálii je podvrh, hoax a dezinformace italské vlády, ve skutečnosti na Coronavirus zemřelo jen 925 lidí, italské nemocnice zejí prázdnotou a lidé umírají na úplně jiné nemoci, ale nemocnice je schválně a úmyslně deklarují jako oběti Covidu-19 kvůli čerpání peněz z krizového fondu! Informaci odpálil italský poslanec, který dostal do ruky statistiku italského Institutu národního zdraví, kde pravda vyšla najevo! Vittorio Sgarbi obvinil italskou vládu z otevřeného spiknutí proti italskému lidu s cílem nastolení diktatury a absolutní kontroly nad obyvatelstvem pod rouškou epidemiologické hrozby a ochrany zdraví!
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!