2020-03-20 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
12 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Na Internetu se objevují šokující záběry z kostela v italském Bergamu, které připomínají výjevy z období středověku při morových ranách! Hrobník uvnitř svatostánku zatlouká hřebíky do desítek rakví s těly zemřelých, kteří podlehli virové nákaze! Kdo je zodpovědný za nedostatek roušek, respirátorů a plynových masek ze skladů v celé Východní Evropě po roce 1989? Ušijte si sami vlastní roušku? A co třeba si ušít vlastní plynovou masku? Anebo si vyřezat respirátor ze dřeva? Z dalších probíhajících výzkumů vyplývá, že pokud máte krevní skupinu A, hrozí vám vyšší riziko nákazy Covid-19 než u ostatních krevních skupin! Naproti tomu lidé s krevní skupinou 0 mají výrazně nižší pravděpodobnost nákazy! Převratné zjištění čínských vědců odhaluje čerstvá studie z Wuhanu a ze Shenzhenu! Šokující svědectví dvou nemocných českých dívek na YouTube odhaluje absolutní nepřipravenost českého zdravotnictví na Coronavirus! Dívky od doktorů slyšely: Otestovat vás můžeme tak asi za týden. Až budete umírat nebo se dusit, volejte si záchranku, poradil jim doktor a poslal je domů s Paralenem! Na otestování se čeká až týden, do té doby nelze ani vytvářet seznamy lidí v okolí nakaženého.

2.
Česká molekulární bioložka podrobně vysvětlila, proč zastává názor, že Coronavirus vznikl v laboratoři, ale v USA se kvůli tomu strhl poprask do takové míry, že na serveru Nature Medicine se objevil text, který se snaží tvrzení vyvrátit s odkazem, že jde o přirozenou mutaci! Na začátku analýzy je plné vyvrácení, na konci už se ale mluví pouze o nízké plausibilitě a o potřebě nasbírat více dat o tom, jak to tedy doopravdy je! MUDr. Soňa Peková odhalila příliš nepohodlnou pravdu a obyčejným lidem ve videu vysvětlila věci, které měly asi zůstat laické veřejnosti natrvalo zapovězeny!

3.
Německá BND překazila Trumpovi snahy o převzetí německé farmaceutické firmy, která vyvíjí vakcínu proti koronaviru! Z USA proudí stejně znepokojující zprávy jako z Evropy. Ředitel CDC přiznal před americkým kongresem, že v USA umírali lidé na Coronavirus dlouho předtím, než virus propukl v Číně! Česká špičková bioložka v rozhovoru šokovala, když potvrdila informace Aeronetu, že Coronavirus má zjevně laboratorní původ a nevznikl přírodní cestou! Mluvčí čínského ministerstva zahraničí obvinil USA, že virus do Wuhanu zatáhli američtí armádní sportovci minulý rok v říjnu! Virus podle Číňanů pochází z vojenského laboratorního výzkumu laboratoře NAMRU-2 v Silver Spring v Marylandu! Mike Pompeo obvinění ze strany Číny ostře odmítá, že USA to nebudou tolerovat.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!