Zbyněk Prousek: Zvoní hrana exekutorům a lichvářům v ČR? Palermo soudců kšeftujících s nemovitostmi!

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
40 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio


0:00:00
Na 780 tisíc lidí v ČR je v exekuci. Mnozí kvůli lichvě. Policie přitom loni stíhala jen 15 lichvářů. Verdikt vinen si vyslechlo 10 z nich. A proč? Protože žádná konkrétní právní hranice pro to, co lichva je, či už není, neexistuje. Lichvář není ale pouze ten, kdo půjčuje za vysoký úrok. Jsou to i šmejdi, kteří zneužívají finanční i materiální tísně lidí.

0:27:53
Podíváme se třeba na tabletky jako doplňky stravy, které mohly obejít získání certifikátu, a nabízet tak klamavou či podvodnou reklamu. To ale není ojedinělý případ.

0:52:33
Podíváme se ale i na ministryni spravedlnosti Marii Benešovou, dříve místopředsedkyni ČSSD.

1:17:04
Ta byla do roku 2019 advokátkou ústecké exhejtmanky Jany Vaňhové (ČSSD) obžalované ze zapojení do dotačních machinací ROP Severozápad. Ovšem Marie Benešová na druhé straně zprostila soudce Markétu Lehkou a Jana Veselého z Mělníka dočasně funkce.


1:05:26
Jan Veselý měl vydělávat bokem skupováním nemovitostí. To se takhle spojíte s exekutorem, který nahlíží do schvalování exekucí. Tento exekutor prodá lukrativní nemovitost pod cenou, a vy díky jeho exkluzivním informacím, nemovitost koupíte. Říká se tomu dražba ušitá na míru. Šup, a je tu malebná vilka Harasov, na kterou se podívejte na obrázku. Zbyněk Prousek coby detektiv z Mělníka má informace z první ruky.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!