2021-01-22 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
25 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio


0:00:00
1.
První dáma USA Melania Trumpová se rozloučila s Američany v projevu z Bílého domu, navždy zůstanou v jejím srdci. Ve Washingtonu D.C. Před samotnou inaugurací Joea Bidena vyrůstal děsivý obraz NWO, prázdné ulice, zátarasy, tisíce vojáků a nový prezident už chystá smršť exekutivních příkazů, na obzoru je celonárodní lockdown, povinné vakcinace Američanů a nezletilých, povinné nošení roušek v celých USA, zrušení rodových zájmen v americké armádě, non-binární Amerika a mohutné čistky a razie ve všech orgánech státní správy proti lidem, kteří sympatizovali s Donaldem Trumpem. Brave New World začal 20. ledna 2021 v USA na schodišti Kongresu.

Sám Donald Trump se jako 45. prezident USA rozloučil v projevu z Bílého domu s americkou veřejností a mnoha lidem záhy dojde, že byl posledním prezidentem USA. Americký Deep State ve středu 20. ledna 2021 dosadil do Bílého domu historicky 1. amerického Protektora s podlomeným zdravím, jehož projev naháněl hrůzu a lidem vstávaly vlasy na hlavě. Žádná virtuální realita se nezhmotnila, žádné zatýkání Bidena, žádný zázrak na poslední chvíli, žádný zvrat a zásah armády, ta naopak dohlížela na hladké dosazení Protektora do funkce.


0:53:39
2.
Cenzura v plné parádě. Poslanci Lubomíru Volnému (Jednotní) vypli ve sněmovně mikrofon, aby se nemohl vyjádřit k aktuální situaci. Šarvátka následně přerostla v bitku přímo ve sněmovně. Volný hovořil bez roušky stejně jako druhý poslanec Marian Bojko. Před řečnický pult opřeli ceduli s nápisem Konec plošného nouzového stavu!!! Podporujeme cílená opatření. Právě pro prodloužení nouzového stavu hlasují i Komunisté. Další vlny, další nouzové stavy. Komunisté jako hlas lidu naprosto pohořeli stejně jako SPD. Třebaže se nazývají vlasteneckou, její předseda Okamura se v únoru chystá jako šéf delegace na návštěvu islámské republiky Afghánistán. Chce tu prý dojednat kšefty, a zastavit migraci do Evropy. To už není ani legrační, ale přímo diskreditační kampaň vlastenecké scény. Vlastenectví u SPD nehledejte na Pražském hradě, ale v kábulské mešitě! Na kolik procent si SPD prokope hrob letos na podzim?


1:19:37
3.
Zaměstnanec Twitteru natočil video, ve kterém ředitel Jack Dorsey vysvětluje plán na mohutnou a řízenou cenzuru po nástupu Joea Bidena do funkce prezidenta, která má za úkol vrátit Twitter do starých kolejí před rokem 2016 a předtím, než Donald Trump přišel do politiky. Dosáhne se toho umlčením a uzavřením všech účtů na Twitteru, které jakkoliv sympatizují s myšlenkami Donalda Trumpa, a tím prý rozdělují americkou společnost. Joe Biden plánuje legalizovat 11 milionů nelegálů v USA, čímž dojde k překreslení volebních map v jižních státech USA ve prospěch demokratů.


1:32:52
Telefonické dotazy posluchačů
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!