2021-01-08 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
16 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio


0:00:00
1.
V USA vypuklo povstání, tisíce Trumpových příznivců vtrhli do Kongresu ve Washingtonu D.C., senátoři a kongresmani byli evakuovaní podzemními chodbami, Trump zvažuje vyhlášení stanného práva, počítač Nancy Pelosiové byl zabaven demonstranty, střelba uvnitř Kongresu, jedna žena s vlajkou TRUMP v ruce zastřelena v Kongresu, povstání vypuklo i v Georgii a v Kansasu, ukradli jste nám vítězství ve volbách, přišli jsme si pro vás, skanovalo tisíce lidí, kteří obklíčili Kongres. Je to začátek druhé americké revoluce?


0:46:23
2.
V Česku se začalo od 27. prosince očkovat vakcínou Pfizer v režimu kompulzivní vakcinace, ale pokud vakcína způsobí těžké zdravotní postižení nebo smrt, lidé budou nahraní. Ministerstvo zdravotnictví přiznalo, že dosud neexistuje vyhláška se seznamem možných těžkých poškození, takže nejde nijak snadno čerpat kompenzace za újmy z povinné vakcíny. Jenže, vakcinace v ČR nebudou povinné, ale jen kompulzivní. Podraz v zákoně? Vakcinace na Covid-19 nebudou v ČR povinné, ale “jen” vynucené. ČSÚ prý povede orwellovský registr očkovaných osob.

Co se stane, až se půjdete v ČR za pár dní nebo týdnů očkovat experimentální vakcínou COMIRNATY 500 od společnosti Pfizer? Nemocnice v ČR začaly svým lékařům rozesílat tiskopisy pro klienty, kteří se přijdou očkovat proti Covid-19. Z informací v tiskopisu vyplývá, že očkovaný se de facto stává účastníkem testovací fáze, protože vedlejší účinky vakcíny se podle papíru nadále zkoumají v rámci klinických studií. Dva měsíce po vakcinaci by ženy neměly plánovat otěhotnění. Následky výkonu očkování nejsou známy, jak dlouho potrvá účinnost vakcíny v těle rovněž není známo. Papír budete muset podepsat, jinak vás nenaočkují!


1:16:48
3.
Slovenskem dále otřásá skandál a podezření z umučení a vraždy bývalého policejního prezidenta Milana Lučanského ve vazební cele, uniklá lékařská zpráva je jako z hororu. Bulva pravého oka vyhřezlá z oční jamky do nosní dutiny, prolomená oční klenba, těžký otok horního i spodního víčka, dvojité vidění. Nejprve prý ve vazbě upadl na činku, poté se pod ním zvrtl invalidní vozíček a uhodil se pro změnu do temene hlavy a nakonec se oběsil na teplákové bundě, kterou si vyžádal, protože v cele asi nešlo ústřední topení a byla mu zima. Generál Lučanský jako první Matovičův umučený politický vězeň?

Lučanský dokonce neměl na krku žádnou strangulační rýhu. Komando se samopaly u jeho postele v nemocnici také vyhrožovalo jeho manželce, že když nadzvedne přikrývku, aby viděla tělo manžela, tak už svého muže nikdy neuvidí. Všechny stopy ukazují na brutální vraždu a umučení policejního ex-prezidenta přímo v cele, korporátní média na Slovensku i v celé Evropě mlčí a kauzu přehlížejí, slovenský ministr vnitra odmítá vyvěsit černou vlajku a na Slovensku se začíná šířit zpráva, že Matovičova vláda vyhlásila nový lockdown účelově kvůli zabránění #AllForMilan demonstrací po smrti policejního generála. Česko a Slovensko čelí brutálnímu davo-elitářskému řízení.


1:35:39
Telefonické dotazy posluchačů
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!