2020-11-13 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
32 Zobrazení
Lajkněte či sdílejte, pokud se vám video líbí. Máte připomínky, postřehy, podněty, návrhy? Určitě nám zanechte komentář.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio


0:00:00
1.
Joe Biden už není nově zvoleným americkým prezidentem. Agentura RealClearPolitics vzala zpět svoji předpověď, že Joe Biden získá 20 hlasů volitelů za stát Pensylvánie. Americký generální prokurátor William Barr nařídil zahájení trestního stíhání všech volebních podvodů po celých USA a představitelé státu Georgia se zalekli a před několika dny oznámili, že v celém státě se budou pracně a ručně přepočítávat a prověřovat hlasovací lístky. Donald Trump mezitím posílá lidem přes Twitter šifrované vzkazy, že příští týden se začnou dít věci, připravte se.

Některé věci se ale už dít začly. Právníci Republikánské strany identifikovali 450 000 zfalšovaných hlasů v několika amerických státech. Další stovky tisíc hlasů obsahují zaškrtnutého pouze Joea Bidena, ale ani jednoho demokratického kandidáta do kongresu nebo na post guvernéra. Anonymní skupina vědců našla empirický důkaz o podvodu a umělém přičítání hlasů Bidenovi. Ten se již v říjnu ke všemu otevřeně přiznal. A pozor, Donald Trump právě vyrazil ministra obrany a do čela armády postavil šéfa národní protiteroristické centrály. Co to znamená? Bude armáda provádět razie v Deep State?



0:42:12
2.
Německá firma s pobočkou na Slovensku požadovala účast na celoplošném testování i po zaměstnancích, kteří už pracují z domovů rámci Home Office. Za splnění “občanské povinnosti” firma nabízela dárkový poukaz ve výši 30 EUR. Slovenský premiér přišel s novým nápadem, Slovákům zakáže noční vycházení, které dosud bylo jako jediné povolené, a nově povolí denní vycházení. Certifikáty od příštího pondělí už nebudou potřeba. K čemu tedy byly? Slovenská vláda na lidech testuje “Covidový jev” a na Slovensku vzniká prototyp společenského systému “Pracovního tábora” nového věku.


1:21:39
3.
Klaus Schwab: Svět se nikdy nevrátí k normálu po pandemii COVID-19, je to příležitost pro změnu světa do podoby, která bude spravedlivější. Německo poslechlo šéfa Světového ekonomického fóra a spustilo ve středu oficiální fázi 3-letého testování nepodmíněného příjmu na skupině 122 osob, lidé budou po dobu 3 let dostávat měsíčně 1200 EUR bez jakýchkoliv podmínek. Ne, to nemá nic společného se spravedlivějším světem, to je nácvik na éru Nového světového řádu, kde práci člověka převezme robot, dojde k zániku osobního vlastnictví, budou omezena lidská práva, svoboda pohybu a hrozba ztráty nepodmíněného příjmu bude udržovat lidi na uzdě. Buď dobrý, občane!

1:42:58
Telefonické dotazy posluchačů.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!