2020-09-11 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
16 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.




1.
Česko by mělo zastavit testování na Covid-19 v zájmu ukončení paniky a hysterie podněcované WHO, vyzývají lékaři. Pozitivně testovaný člověk na Covid-19 nerovná se nemocný člověk. Většina z nás už má na SARS-Cov-2 virus v těle vyvinutou buněčnou imunitu, tvrdí lékařka z Olomouce. Drtivá většina pozitivně testovaných osob nemá žádný průběh nemoci, do postele ulehnou jen 2 až 3% pozitivně testovaných osob a navíc s indikací chronických chorob, to je mnohokrát méně než u sezónní chřipky, která zažene do postele až šestinu populace. Proč WHO zaútočila na ČR, že málo trasuje epidemiologickou stopu obyvatelstva?

Jenomže AstraZeneca zastavila testování své vakcíny AZD1222 na Covid-19 v poslední 3. fázi klinických testů kvůli vážným vedlejším účinkům u dobrovolníků ve zkušební skupině ve Velké Británii. Podle uniklých informací farmaceutická společnost prověřuje propuknutí mozkových mrtvic u několika lidí ve sledované skupině 35 – 45 let věku. Vakcínu si objednala Evropská unie v počtu 300 milionů dávek pro 27 zemí EU, ale po zastavení 3. klinické fáze je distribuce v nedohlednu. Proč se AstraZeneca bojí vedlejších účinků, když před 2 týdny podepsala s EU smlouvu o zbavení zodpovědnosti za vakcínu?

2.
Pavel Novotný odsunul českého ministra zahraničí Tomáše Petříčka bokem a převzal řízení zahraniční politiky, napsal čínskému ministru zahraničí Wangovi sprostý a vulgární dopis, který otiskla dokonce i média na Taiwanu. Čínský ministr prý má poslat Petříčkovi na ministerstvo omluvný dopis, a to prý FOFREM. Pavel Novotný v dopisu naznačuje, že jedná v zastoupení českého ministra zahraničí, který prý má na Peking stejný názor jako Novotný, ale musí držet hubu. Na oficiálních stránkách českého ministerstva zahraničí není ani po týdnu žádné tiskové dementi a Peking prověřuje, jestli Pavel Novotný opravdu pracuje v zastoupení českého ministerstva zahraničí.

3.
Hillary Clintonová vyzvala šéfku strategií volební kampaně Demokratů, aby Joe Biden v listopadu za žádných okolností neuznal porážku, protože i když Donald Trump v den voleb asi možná zvítězí, korespondenční hlasy v následujících dnech to všechno změní a Joe Biden prý bude zvolen. Nesmí ale ustoupit ani o píď a celé se to prý potáhne docela dlouho, než bude známo, kdo vlastně vyhrál volby. Hillary Clintonová dále vyzvala Demokratickou stranu, aby rozmístila volební pracovníky ve volebních místnostech, kteří budou bránit přesunutí volebních místností na veřejné prostranství kvůli Covid-19, aby lidé nemohli volit osobně a museli posílat hlasy poštou.

4.
Pokud v hlavní roli nebude lesba, homosexuál, transsexuál, černoch, žena, Asiat nebo Hispánec, na Oskary od roku 2024 zapomeňte, vzkazují filmovým studiím akademici. Americká filmová akademie právě zasadila Hollywoodu smrtelnou ránu a ukončila stoletou vládu amerického filmového průmyslu. Ten se stěhuje nově do Číny a do Indie, americká kina zejí prázdnotou, na braky z Hollywoodu chodí čím dál tím méně Američanů. Get woke, Go Broke, bro. Netflix překročil čáru, natočil celovečerní film pro děti propagující pedofilní sexualizaci dětí.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!