2020-07-24 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
26 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.




1.
Americký Pentagon si nechá vyrábět vakcíny na Covid-19 v bývalém československém závodě SEVAK v Bohumili u Prahy, americká farmaceutická společnost Novavax podepsala kontrakt s americkým ministerstvem obrany na 10 milionů dávek zkušební vakcíny NVX-CoV2373, veškerá produkce půjde výhradně do USA. Proč chce Andrej Babiš v ČR vybudovat státní síť testovacích laboratoří, když stát stejně nemá vlastní kapacity na výrobu testů, které dováží z Číny, ani vlastní kapacity na výrobu vakcín, které dováží pro změnu ze západu? Co se stane, když veškeré testy v ČR bude zajišťovat stát? Všechny státní laboratoře budou mít rázem jediného generálního dodavatele materiálu ze zahraničí. Stát bude nakupovat vakcíny vyrobené v Česku od Američanů z USA pro celou republiku? Tohle je plán? Nejde ale pouze o Česko.

Američané také začali na ukrajinských vojácích testovat vakcíny na Covid-19 jako na laboratorních krysách, ale dopadlo to špatně, v Charkově na tyto vakcíny už zemřelo 5 ukrajinských vojáků. Američtí virologové ukrajinským lékařům ani nesdělili složení vakcín, takže ti potom nevědí, jak dobrovolníky z řad ukrajinské armády zachraňovat a léčit, když je zkušební vakcína začne ohrožovat na životě. Americká ambasáda v Kyjevě na svém webu přiznala, že americká vláda financuje na Ukrajině výstavbu virových laboratoří v rámci výzkumu nejnebezpečnějších virů a Kyjevu poskytla celkem 4 mobilní výzkumné laboratoře. Na Američanech se nic netestuje, zato Ukrajinců je mnógo!


2.
Tohle už je přes čáru. Česká vláda chtěla odepřít lidem v karanténě právo zúčastnit se podzimních voleb do krajů a do Senátu. Vzhledem k velmi nízkým účastem voličů v těchto volbách tak mohlo dojít k mohutnému ovlivnění volebních výsledků v regionech s výskytem nákazy Covid-19. Pokud propukne v říjnu naplno 2. vlna covidové nákazy, hygienici by tak svými výnosy o karanténách nad nepohodlnými skupinami obyvatelstva mohli zmanipulovat volby. Tohle si nedovolili k voličům ani v banánové republice, ani když řádila nákaza Eboly v Libérii, tak jejich vláda si nedovolila voličům zakázat účast u voleb.

Ministr vnitra však otočil po 24 hodinách, lidem v karanténě se účast na volbách zřejmě zakazovat nebude, protože na podzim by to ovlivnilo výsledky voleb. Ministr narychlo založil pracovní skupinu. Schyluje se k rakouskému modelu korespondenčního hlasování, nejprve alespoň pro lidi v karanténě. Jaká je však děsivá varianta a snadnost falšování voleb pomocí korespondenčního hlasování? Podívejme se na přesný postup, jak mocní a elity mohou korespondenčně měnit výsledky voleb.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!