2020-07-17 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
37 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.




1.
Generální tajemník ÚV KSČ Miloš Jakeš už v červenci 1989 důrazně varoval před zadlužováním státu u západních mocností, protože to povede ke ztrátě národní suverenity. Ve svém projevu odhalil, že státní dluhy ve skutečnosti nejsou o zlepšení života obyvatelstva, ale o získání moci a absolutní kontroly Západu nad socialistickými zeměmi skrze dluhovou past. Rumunský vůdce se tomu vzepřel, a tak ho západní věřitelé nechali “demokraticky” oddělat a dnes jsou v zemi americké základny. Československo úmrtím Miloše Jakeše přišlo o velkého vlasteneckého kádra Národní fronty.

2.
Francie od 1. srpna znovu zavede celoplošné a povinné nošení roušek na veřejnosti, v USA se již objevují názory, že po dobu několika následujících let bude nošení roušek povinné všude a celoročně. Díky rouškám bude možné rozpoutat pouliční nepokoje se zakrytými obličeji zcela legálně, čímž se zabrání AI identifikaci obličejů organizátorů a účastníků nepokojů. Americké ulice ukázaly, jak to má fungovat od 1. srpna ve Francii a na podzim i ve zbytku Evropy. Český server uveřejnil, co neměl, protože to uniklo z interního jednání zdravotníků v rámci diskuse?
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!