2020-05-29 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
10 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Po odstranění sochy maršála SSSR Ivana Koněva si nově můžete v Praze koupit trhací kalendář pro rok 2021 s osobnostmi III. Říše s retušovanými dobovými fotografiemi na křídovém papíře. Rok bude zahajovat Adolf Hitler, v únoru přijde Reinhard Heydrich, v březnu Joseph Goebbels, v dubnu potom K. H. Frank a dočkáte se i Heinricha Himmlera, Rudolfa Hesse a nechybí ani Josef Mengele jako průkopník vakcinace proti obrně. Soukromé nakladatelství Naše Vojsko vystihlo dokonale politickou situaci v České republice a na trh tak přichází první vlaštovka brutálního poválečného revizionismu v Evropě, kdy se váleční zločinci III. Říše dostávají na české trhací kalendáře jako osobnosti III. Říše oslavované v dobách Protektorátu.

2.
Český ministr zahraničí půjde na kobereček před izraelského velvyslance v Praze a bude vysvětlovat komuniké proti anexi palestinského Západního břehu Izraelem. Víkendové prohlášení 3 ministrů zahraničí ČR zafungovalo jako granát vhozený do vlastních řad pod egidou Židů. Všichni prezidenti ČR po roce 1989 nasadili jarmulky u Zdi nářků, před několika dny se u Zdi nářků poklonil i Geert Wilders, čímž šokoval své holandské alternativce. Jarmulku si nasadili i dva ze tří českých ministrů, kteří komuniké proti izraelské anexi o víkendu podepsali.

3.
Donald Trump: “Budeme vás silně regulovat, nebo vás uzavřeme.” Konec Facebooku, Twitteru a sociálních sítí v současné podobě je na spadnutí, americký prezident Donald Trump má na stole vládní nařízení na zbavení sociálních sítí ochranného paragrafu o digitálních platformách, který dosud zbavuje sociální sítě právní zodpovědnosti za obsah publikovaný uživateli těchto sítí, pokud budou pokračovat v cenzuře a nahrazovat příspěvky uživatelů názory Fact Check organizací. Donald Trump se k tomu rozhodl poté, co Twitter zcenzuroval několik jeho komentářů o možnosti a hrozbě podvodů s korespondenčním hlasováním při prezidentských volbách na podzim v Kalifornii.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!