2020-05-22 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
15 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Veřejná výzva k podřezání prezidenta republiky Miloše Zemana není trestným činem, maximálně prý přestupkem s malou pokutou! Naproti tomu za gratulaci afghánským vlastencům v boji proti českým okupačním silám už padla podmínka a státní zástupce chce v odvolání pro autora letáků až 5 let natvrdo! Výzva k trestnému činu na území ČR proti hlavě státu je bagatelní v porovnání s gratulací Afgháncům v boji proti okupačním vojskům podřízených NATO a Pentagonu? Znovu se potvrzuje, že Česko se propadá do hlubokého područí americké moci v Evropě.

2.
Německá ekonomika se řítí ke dnu a vezme s sebou český průmysl, Berlín očekává největší ekonomickou recesi od roku 1929. Uniklá tajná interní studie KM 4 odhaluje, že cílem dosud neznámých zahraničních sil schovávajících se za dezinformací o COVID-19 bylo rozbít nejen Evropskou unii, ale především německý průmysl. Skandální analýza, kterou nechal vypracovat šéf krizového štábu Stephan Kohn, vznikala ve skutečnosti v řadách německého průmyslu a v tajné službě BND. Koronavirus napáchá na německém zdraví daleko menší škody, než jaké vzniknou politickými a anti-ekonomickými opatřeními německé vlády kvůli této zmanipulované virové hysterii.

3.
Americké laboratoře Moderna oznámily vytvoření plně funkční vakcíny proti nemoci COVID-19, jenže v pozadí se skrývá někdo úplně jiný. Moderna je totiž financována tajemnou agenturou americké armády DARPA z rozpočtu Pentagonu a z grantů nadace Melinda & Bill Gates Foundation. Laboratoř navíc úzce spolupracuje se 3 největšími výrobci vakcín v USA, se společnostmi MERCK, AstraZeneca a Vertex. Pokud bude vakcína schválena, půjde o první mRNA syntetickou vakcínu na světě, která v lidském těle bude sama vyrábět virové proteiny COVID-19, ale bez schopnosti množit se, čímž se má aktivovat imunitní odezva. Vakcína ale může obsahovat i jiné a skryté šablony mRNA a buňky podle nich začnou vyrábět naprosto nepředvídatelné proteiny v těle.

4.
Federal Reserve publikoval zprávu, že americké HDP pokleslo meziročně na -35% v průměru, jenže bez započtení vlivu a důsledků krize COVID-19. Prognostická divize FEDu z Atlanty tak de facto odhalila, že virová krize může být úmyslně vyvolaným obětním beránkem amerických bank, na koho svalit vinu za největší nastávající ekonomickou krizi v USA od Velké krize ve 30. letech minulého století. Na koho by se svalila zodpovědnost za vypuknutí další velké ekonomické krize, kdyby do USA nepřišel Koronavirus a s ním i pandemický folklór, karantény a zavírání obchodů?

5.
Americká CIA už v roce 1975 odhalila Heart Attack pistoli před vyděšenými kongresmany, která střílí zmraženou ledovou šipku s jedem, která v těle oběti způsobí srdeční infarkt. Vraždu nelze nijak odhalit, v těle nezůstane žádná jehla a samotný jed se v těle rychle rozloží. Peking je přesvědčený, že čínský velvyslanec, který o víkendu zemřel ve své rezidenci v Tel Avivu údajně na infarkt, byl ve skutečnosti zastřelen právě touto pistolí. A stejné podezření na otravu se vynořuje i okolo dalších zemřelých v poslední době, zejména okolo Jaroslava Kubery, jehož smrt v roli mučedníka, kvůli plánu cesty na Taiwan, se někomu možná náramně hodila.

6.
Australská vláda začala zběsile mazat svědecká videa zachycující hejna ptáků, která začala útočit na přelaďované věže 4G a 5G vysílačů v Melbourne a v Sydney. Zoufalí papoušci klovou do emitorů, snaží se vytrhat kabely, bojovně nalétávají do panelů. Vláda zaplatila novináře, aby napsali, že papoušci si jenom hrají. Ornitologové jsou v šoku, ptáci podle nich naopak jsou ve stresu a agresivně útočí. Vysílače začaly zabíjet ptáky, a toto je odveta přírody? A ve Velké Británii je další skandál, operátoři začali nově budované věže 5G maskovat jako smrky a jedle, podle vzoru z Kalifornie. Naštvaní majitelé nemovitostí natočili virální video, které zachycuje uprostřed rezidenčního resortu vztyčení umělého smrku a instalaci 5G emitorů na vrcholu stromu.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!