2020-05-01 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
21 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Brave New World je tady. Zástupce Světové zdravotnické organizace (WHO) společně s britskou královnou oznámili, že se lidé mají připravit na odebírání dětí z rodin v zájmu ochrany zdraví a boje proti Covid-19. Každý přitom ví, že Coronavirus děti nenapadá a jsou proti němu přirozeně imunní díky T-lymfocytům. Záminka globalistů pro rozdělování rodin a odebírání dětí je na světě, programovací rituál ze zahajovacího ceremoniálu Olympiády 2012 v Londýně tak dojde svému naplnění. WHO prý zjistila, že šíření Covidu-19 se přesunulo z ulic do domácností mezi členy rodiny, a proto je třeba začít rodiny monitorovat, oddělovat z nich nemocné dospělé rodiče, prarodiče a osiřelé děti následně “dočasně” umisťovat do zařízení sociální péče.

S tím se pojí i zahajovací ceremoniál olympiády 2012 v Londýně, který odhalil v projekci epidemii Koronaviru, jeho šíření vzduchem, Gretu Thunberg s dlouhými copy, Borise Johnsona v nemocnici, 5G radiační věž na budoucí britské bankovce a tancující lékaře v nemocnicích. Zednářská olympiáda Domu Sion byla děsivou projekcí budoucnosti a programovacím rituálem. Od předpovědi uběhlo 8 let, celkem 8 paprsků z Kola života a všechno, co se v zahajovacím ceremoniálu objevilo, se v roce 2020 vyplnilo, kromě jediné věci. Budou nám chtít sebrat i naše děti? V ceremoniálu to bylo předpovězeno, záminkou se může stát cokoliv, třeba odmítnutí rodičů nechat dítě očkovat. Vyplňuje se i tohle?

2.
Ricinová aféra: Ruské velvyslanectví v Praze dementovalo tvrzení Petříčkova ministerstva zahraničí, že před cca. 3 týdny přiletěl z Ruska diplomat s kufříkem, protože poslední ruský diplomat do Prahy přiletěl v polovině března. Jeden Ondřej Kundra vyrobil v Respektu novinářskou kachnu, druhý Ondřej Kolář z Prahy 6 podepsal tajným papír o spolupráci a mlčenlivosti, přesně podle vzoru Sergeje Skripala. Starosta Prahy 6 je uklizen na neznámém místě stejně jako Skripal a jeho dcera. Cestovní zavazadla diplomatů neprochází kontrolami na letišti, kdyby existoval diplomat i jeho kufr, nikdo by neměl šanci obsah kufru zjistit. Pochází dezinformace Respektu skutečně z Respektu, nebo z okruhu českých tajných služeb?

3.
Pentagon oficiálně uvolnil 3 videa amerického námořnictva zachycující letící UFO, která potvrzují pokračující existenci programu Majestic 12 a postupné přípravy veřejného mínění na kontakt s jinou civilizací před tím, než budou znovu obnoveny lety na Měsíc a k Marsu. Piloti na záznamech hlásí celé letecké formace UFO popírající gravitační a setrvační síly působící na hmotná tělesa. Pentagon přiznal pravost u prvního videa až po 16 letech, u dalších dvou po 5 letech po jejich uniknutí na veřejnost. Neznámé stroje popírají fyzikální zákony, nezanechávají tepelnou stopu, nepoužívají reaktivní pohony, nevydávají zvuk a zrychlují způsobem, že popírají Newtonovy zákony.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!