2020-04-24 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
12 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Babišova vláda má problém. Buď v pondělí v ČR otevřou všechny obchody, hospody, živnosti a lidé se opět budou moci sdružovat, anebo bude muset vláda tato omezení vyhlásit podle Krizového zákona a čelit tak miliardovým požadavkům o náhrady a ušlý zisk všech živnostníků, firem a podnikatelů za celou dobu Nouzového stavu. Pražský soud pravomocně zrušil 4 nástroje současného Nouzového stavu v ČR řízeném ministerstvem zdravotnictví podle zákona o ochraně zdraví, vláda měla postupovat podle Krizového zákona, který garantuje náhrady všem osobám dotčeným omezením výkonu vlastnického či jiného práva.

2.
Mike Pompeo vyslal minulý pátek výhrůžku všem státům, aby se nepokoušely útočit na zdravotnické infrastruktury amerických spojenců, jako je právě Česká republika. Americké ministerstvo zahraničí vydalo tiskové prohlášení zmiňující hackerské útoky na české nemocnice a americkou spolupráci s NÚKIB v Brně. Nejdříve ruský velvyslanec v USA řeší pomník maršála Koněva v Praze, teď americký ministr zahraničí řeší české nemocnice a jejich ochranu. Válka o Prahu je v plném proudu a můžeme se dočkat další zpravodajské hry proti Rusku, po Novičoku a Skripalovi ze Salisbury to můžou být “ruští hackeři” útočící v odvetě za odstranění sochy maršála Koněva na české nemocnice.

Přesně to se stalo. České tajné služby spustily v pondělí ve spolupráci s americkými partnery novou zpravodajskou hru proti Rusku. V pondělí vypustily Lidové noviny článek, který s odkazem na zdroje z bezpečnostních kruhů obviňuje Ruskou federaci, že stojí za kybernetickými útoky na české nemocnice. Ruská ambasáda v Praze to označuje za špinavou pomluvu a snahu prohloubit krizi ve vztazích mezi oběma zeměmi. Pupeční agenda BIS a CIA v přímém přenosu, v pátek Mike Pompeo varuje “státy” před útoky na nemocnice v ČR a v pondělí Babišovy noviny odpalují obvinění, že za útoky na české nemocnice stojí Rusko. Proč nejsou Česko a USA signatáři úmluvy OSN o boji proti počítačové kriminalitě?

3.
Američané rozehráli v ČR zpravodajskou hru nejen proti Rusku, ale současně i proti Číně. Ministr zahraničí Tomáš Petříček vyzval k zahájení vyšetřování Číny kvůli utajování informací o Coronaviru a ke změně vztahů s Čínou, která prý získává nebezpečně velký vliv v Evropě na úkor USA. Všechno, co momentálně dělá česká vláda v rovině zahraniční politiky, je naprostá likvidace vztahů ČR se dvěma jadernými světovými velmocemi a současně má dojít k těsnějšímu upoutání české zahraniční politiky k Washingtonu. Jedná se o přípravné tanečky k rozmístění trvalých amerických základen v zemích skupiny V4 do roku 2030 v rámci projektu Three Seas Initiative, uvádí ruské bezpečnostní zdroje.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!