2020-04-10 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
9 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Starosta Prahy 6, který nechal odstranit sochu maršála Koněva, má problém. Půjde po něm ruská prokuratura, vojenská rozvědka GRU a na cestě je už i mezinárodní zatykač. Ruská federace přijala převratný nový zákon okopírovaný z USA, který umožňuje stíhat cizince za spáchání trestných činů v zahraničí proti Ruské federaci a následně je v cizině zatknout a soudit před ruskými soudy. Stíhání má čelit téměř celé zastupitelstvo Prahy 6, Rusko navíc připravuje mezinárodní zatykače až na 11 osob! Do konce života se tak už Ondřej Kolář nepodívá do ciziny?

2.
Britský ministr zdravotnictví uvádí do realizace plán Billa Gatese, občané budou pouštěni z karantén jen na základě certifikátu, že prošli nemocí, anebo že jsou očkováni. To druhé je v nedohlednu a Roman Prymula to už přiznal, Čína celou dobu lhala o číslech nakažených, Aeronet o tom psal už před dvěma měsíci. Promoření české společnosti zabere 2 až 3 roky, vakcína bude nejdříve za rok a nikdo ani nechce říct, jestli vůbec nějaká imunita bude fungovat. Vystoupení britského ministra zdravotnictví odhalilo, že oni nemají naprosto ani páru o tom, co je ten virus vlastně zač, jakou má mechaniku a parametry, podle všeho ani neví, jestli lidé mají nebo nemají po prodělání nemoci zaručeně a stoprocentně imunitu.

S imunitou a promořováním to ovšem je velmi nejisté. Výzkumníci ze Šanghaje totiž publikovali alarmující závěry z výzkumu, že celá třetina uzdravených osob po prodělání nemoci COVID-19 má minimální a v některých případech dokonce nulové objemy vytvořených imunitních protilátek. Tito lidé tak ani po prodělání nemoci nezískají imunitu a mohou během několika hodin po propuštění z nemocnice znovu onemocnět a znovu šířit nákazu v novém cyklu. Velký otazník teď visí nejen nad léky proti této nemoci, ale i nad vakcínami, které až pro třetinu populace nebudou fungovat. Stane se to záminkou globalistů pro konec svobody pohybu osob a cestování po celé planetě a pro rozdělení světa do oddělených clusterů podle vize New World Order a ságy The Hunger Games?

3.
Česko mělo příjmout několik pacientů z Francie nakažených Koronavirem do Fakultní nemocnice Brno. Ovšem kolem této epizody proběhlo několik záhad. Francouzské vládní letadlo směřující se 6 pacienty do Brna bylo ve stavu nouze ve vzduchu otočeno nad Lucemburskem zpátky do Paříže na letiště Orly, brněnská nemocnice prý dostala informace, že to bylo kvůli zhoršení zdravotního stavu jednoho z pacientů. Jenže společné komuniké Andreje Babiše a francouzského premiéra popřelo, že by se let vůbec uskutečnil. Co to má znamenat? A proč do Brna letěl stroj francouzské vládní letky ve speciální úpravě s nemocničním sálem přímo na palubě? Už se zase z Česka stává tajná laboratoř pro prominentní pacienty a pro americký Remdesivir, který v Evropě mají od Američanů jenom Češi?

4.
Bill Gates v rozhovoru pro TED odhalil, že pro obnovu globálního cestování po světě budou lidé muset mít Průkaz Digitální Imunity, který ponese informace o tom, jestli je člověk očkovaný proti COVID-19, anebo jestli v minulosti nemoc prodělal a má tudíž protilátky. Nikdo bez digitálního průkazu se už nikam v blízké době nedostane, informace se zřejmě stane součástí biometrických záznamů v pasech, informace o očkování a o prodělání nemoci se stane klíčovou i pro učitele, prodavače, pokladní, úředníky a pro miliony zaměstnanců ve službách, kde lidé přichází do kontaktu s většími objemy lidí.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!