2020-04-03 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
6 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.

1.
Radnice Prahy 6 využila zákazu shromažďování kvůli Coronaviru a nechala odstranit sochu maršála Sovětského svazu a osvoboditele Ivana Stěpanoviče Koněva z náměstí Interbrigády v Praze! Na celou věc tlačilo velvyslanectví Ukrajiny, které sídlí hned naproti parku za pomníkem! Dnes je totiž 98. výročí uvedení Josifa Stalina do funkce Generálního tajemníka ÚV KSSS v roce 1922, kdy se stal neomezeným vládcem v Sovětském svazu! Chystala se prý jiná provokace, a to odstranit pomník až 9. května u příležitosti Dne vítězství v Rusku! To ale nakonec prý neprošlo. Je to načasovaná pomsta Kyjeva na dnešní výročí?

2.
Slovenský premiér zvažuje čínský Blackout model boje proti Coronaviru. Znamenalo by to vyhlášení výjimečného stavu v celé zemi pod Tatrami, téměř 90 dnů absolutní karantény a úplně nový model zásobování a řízení pohybu obyvatelstva, který dosud použila v praxi jen Čína a výsledek po 3 měsících není nijak omračující, i když sice vedl ke snížení počtu nemocných, ale virus z ovzduší nezmizel. Jak je to možné? Existuje jenom jedno vysvětlení, a to je tak děsivé, že mainstream o tom raději ani nepíše. Když to Slovensko vyzkouší a nezvládne, budou následky pro zemi zdrcující. Zkušenosti z Číny vyvolávají znepokojení, něco tady totiž nehraje.

3.
Evropská unie se pokusí prosadit Coronabondy na záchranu EU, na stole leží návrh na emisi evropských dluhopisů za 1,5 bilionu EUR, za které bude ručit všech 27 členských zemí EU. Na myšlenku kolektivního evropského zadlužení u Evropské centrální banky a Rothschildových bank v podobě eurobondů dosud mnoho zemí nechtělo přistoupit, ale “krize” šikovně vyvolaná Coronavirem to zřejmě změní, protože jinak přijdou na podzim v Evropě státní bankroty, krachy automobilek, zavírání podniků, nedostatek potravin, raketový nárůst nezaměstnanosti a kilometrové fronty před potravinovými bankami, což už začalo v USA! Evropská centrální banka tak chce okopírovat proces FEDu a jeho 2 bilionů dolarů za americké coronabondy!

4.
Pentagon zahájil aktivaci podzemního bunkru Cheyenne Mountain Complex ve Skalistých horách v Coloradu pro přípravu přesunu vrchního velení, prezidenta, americké vlády a výkonné moci do bezpečí v případě zhoršení bezpečnostní situace na území USA v důsledku virové epidemie. Začínají se prohlubovat výpadky v zásobování zbožím, očekává se proto vypuknutí vln rabování. Donald Trump povolal 1 milion záložáků Národní gardy, v USA se všechno schyluje k vyhlášení výjimečného stavu a stanného práva. V roce 2017 zemřelo ve světě 1,6 milionu lidí na prudce nakažlivou tuberkulózu, 10 milionů se nakazilo, ale nikdo pandemii nevyhlásil, nikdo nevyhlašoval karantény.

Stovky tisíc plastových rakví z roku 2005 najednou v roce 2020 mohou v USA naplnit svůj účel. Globální virová krize byla spuštěná v pátek 18. října 2019 událostmi v Číně a v USA ve stejný den? Infikovaná těla zemřelých se nestíhají pohřbívat, a tak přicházejí na řadu “dočasné márnice”, protože pozůstalí by nepřistoupili na myšlenku masových a hromadných hrobů. USA se dostaly na 1. místo na světě v počtech nakažených. CDC a FEMA mají nachystány po celých USA stovky kempů a táborů pro izolaci milionů nakažených Američanů, k dispozici jsou i miliony plastových rakví pro dočasné zasypání těl v písku uvnitř nepropustných plastových kontejnerů.

5.
V čínské provincii Hunan propuklo nové ohnisko nákazy Coronavirem, více než 600 000 lidí má jen po pár dnech znovu zákaz vycházení, je vyhlášen stav AQ a oblast mohou opustit jen vybrané osoby nezbytné pro fungování infrastruktury regionu! V oblasti přitom posledních 30 dnů nebyl hlášen ani jeden nový případ, ale nová vlna vypukla po uvolnění karantén minulý týden a po návratu lidí do práce a do továren! Toto je varování pro Igora Matoviče na Slovensku, že ani 30 dní absolutní karantény nezaručuje vymýcení Coronaviru. Italští vědci potvrdili, že Coronavirus se šíří vzduchem pomocí prachových částic v atmosféře.
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!