2020-03-13 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
9 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
V ČR byl od čtvrtečních 14:00 vyhlášený nouzový stav. Restaurace jsou zavřené od 20:00 do 6:00, akce nad 30 lidí zakázané. Čína vyslala EU doporučení, že Coronavirus lze v Evropě zastavit do konce června jedině tehdy, pokud celá EU přijme stejně tvrdou karanténu, jakou čínská vláda zavedla ve Wuhanu a v celé provincii Hubei! Co by to znamenalo? Kompletní zastavení průmyslu na 3 týdny, uzavření úřadů na stejnou dobu, zákaz vycházení pro obyvatele na 22 hodin denně, 2 hodiny vymezené na nákupy potravin podle předepsaných minutových pásem a podle rodných čísel, zastavení veškeré dopravy, osobní i hromadné! Přesně jak to probíhá v Itálii, která je v karanténě, a pouze jeden člen domácnosti tu může jít nakoupit či do lékárny. Procházky jsou zakázané.


Do toho všeho Angela Merkelová po noční konzultaci s šéfem německé hygienické správy odpálila bombu, až 58 milionů Němců se může nakazit Coronavirem v důsledku retrocyklace nákazy vyléčených pacientů! Co to proboha je? Německé laboratoře potvrzují, že vyléčení lidé se mohou znovu nakazit Coronavirem, a to mnohem snadněji a s horším průběhem, než lidé po první nákaze! V Číně po vyléčení zemřel mladý muž poté, co se znovu nakazil! Andrej Babiš zkritizoval kancléřku za šíření paniky, jenže ona pouze citovala stanovisko krizového hygienického štábu.


2.
Obrněný transportér turecké armády se v noci na neděli 8.3. pokusil probourat migrantům řecký hraniční plot, aby mohli proniknout do Řecka a migrovat dále do Evropské unie! Severoatlantická aliance se obává vypuknutí ozbrojeného válečného konfliktu mezi dvěma členskými státy NATO, Athény již otevřeně mluví o turecké invazi maskované uprchlickou vlnou! Turecká armáda spolu s migranty zahájila palbu slznými projektily na řecké pohraničníky! Mezi migranty jsou stovky bojovníků Talibanu z Afghánistánu a z řad Islámského státu z Iráku a Sýrie!

Jak se k tomu staví česká média?

Třeba Bakalův redaktor Martin Fendrych, který dočista zešílel. Česko by podle něj mohlo absorbovat 50 000 utečenců a pomoci tak Řecku zvládnout migrační krizi na hranicích s Tureckem. V jeho promigračním maniakálním tranzu dokonce za příklad správného přístupu dává 140 německých měst, které nabídly přijetí “dětských” uprchlíků bez doprovodu! Bývalý uhlobaron z vily na břehu Ženevského jezera to zkouší znovu, jak ve svých médiích zpropagovat nasunutí islamistů do Evropy! Martin Fendrych nemá doma televizi? Na řecké pohraničníky střílí slzné projektily snad nějaké děti bez doprovodu?


3.
Pod rouškami a respirátory se pěkně potichu americká armáda chystá na obří, velkolepé a monstrózní cvičení Defender Europe 2020. Co to znamená? Američané přemísťují do Evropy neuvěřitelných 20 tisíc vojáků, bojové jednotky, těžkou vojenskou techniku a obrněná vozidla. Do Evropy přiletěly rovněž strategické bombardéry B2. Od portugalských Azorských ostrovů či Španělska, přes Itálii, německé Bavorsko, Belgii či Polsko až po pobaltské země podél Ruska. Americké síly s NATO se chystají na největší cvičení v Evropě za posledních 25 let, které jsme dosud nezažili. Proč se o tom na mainstreamu mlčí?
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!