2020-02-28 - Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Děkujeme! Podělte se o to se svými přáteli!

Toto video se vám nelíbí.Děkujeme za zpětnou vazbu!

Přidáno před od admin
10 Zobrazení
Nezapomeňte se přihlásit k odběru kanálu studia Tapin-radio SVCS, abyste nic nezmeškali.
https://www.youtube.com/c/radiosvstudiotapinradio
Dejte si prosím odebírat kliknutím na červenou ikonku ODEBÍRAT a zaškrtněte i symbol zvonečku, abyste byli informovaní o nahrání každého nového pořadu.


1.
Itálii zachvacuje panika, vláda oznámila, že od minulého pátku zemřelo na Coronavirus už 17 lidí a dalších 650 případů je v akutní péči lékařů! V Itálii došlo k vyhlášení karantény už ve 12 městech pro 50 000 lidí, největší Milán na severu se může dostat do karantény každým okamžikem! Lidé berou obchody útokem a vykupují veškeré zboží, nejvíce nedostatkovým artiklem jsou chlorové čističe, i když čínské úřady potvrzují, že virus je odolný proti většině domácích chemických přípravků! Coronavirus je už potvrzený i v Rakousku! Je čas zakoupit roušky, respirátory a vyhnout se hromadné dopravě?

Navíc šokující video italské televize zachytilo tajnou noční vykládku migrantů z italského sportovního člunu, ale italská policie je ani nezkontrolovala na přítomnost viru Covid-19 a hned je odvezla do sběrného střediska v Lampeduse! Policisté se migrantů pouze ptají, jak se cítí a jestli je jim dobře. Místní lidé se bojí mluvit, ale skrytou kamerou v tašce se podařilo natočit jejich názory! Italská vláda po vyhazovu Mattea Salviniho obnovila import migrantů, ale přesuny probíhají nově zejména v noci, aby to Italové neviděli! Pokud se virus z Wuhanu dostane do Afriky, je s Itálií konec, obávají se místní lidé!

K tomu všemu Čína zahájila spalování bankovek, podle nálezu krizového zdravotního centra v Pekingu jsou peníze jedním z hlavních přenašečů viru! Záminka k prosazení bezhotovostní společnosti v Číně? Přestože italské zimní resorty jsou zamořené virem Covid-19, česká vláda překvapivě oznámila, že vracející se české turisty z Itálie nebude plošně kontrolovat na přítomnost viru! Není prý důvod propadat panice! Syndrom poloprázdných a vykoupených obchodů už dorazil i do Česka, nejsou respirátory, nejsou čistící prostředky, nejsou trvanlivé potraviny, těstoviny a konzervy, všechno je vykoupené a prázdné jsou už dokonce i velkosklady!

2.
Dva největší poskytovatelé emailových schránek v ČR přestali klientům odesílat emaily, jestliže obsahují URL odkazy na články z údajně pro-ruského a dezinformačního Aeronetu! Seznam.cz a Bakalovy emaily Centrum a Atlas nově odmítají odesílat a doručovat emaily v závislosti na filtru, který obsahuje závadové a nežádoucí adresy, které se neslučují s politikou a názorovým přesvědčením společností poskytujících freemailové služby! Skandál se zahazováním emailů z přelomu let 2017 a 2018 tak má po 2 letech mnohem brutálnější pokračování!

3.
Greta Thunberg to minulý pátek rozbalila v Hamburku na demonstraci před 60 000 lidmi, znovu varovala před klimatickou krizí, znovu vytáhla své číslo o kradení budoucnosti dětem, ale když čtení z papíru skončilo a chtěla divákům poděkovat a sama dodat z hlavy vlastní myšlenky, tak ji pořadatelé zarazili a musela jim vrátit mikrofon a vypoklonkovali ji z pódia! Tohle už není ani průhledné, to je trapné, sehrané, zinscenované, umělé a hlavně nedůstojné! Co z té holky vyroste? Jak dlouho bude lidem v pozadí těchto akcí dělat poslušnou marionetu?
Kategorie
Radio SV - studio Tapin-radio

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo zanechá komentář!